Meteen naar de inhoud

WIJ BLOGGEN

Prachtige website

Het is alweer een tijd geleden dat ik namens BootsandWoods een blog geplaatst heb. Er is veel veranderd in zeer positieve zin. We hebben onder andere een nieuwe website. En als ik het zelf mag zeggen, is hij prachtig geworden.

De B&W website is volledig gebouwd door PM Networking uit Zaandam.
Zij hebben samen met ons een compleet nieuw ontwerp gemaakt.
Ook de motor van onze site is gereviseerd en van nieuwe software voorzien. De software is door PM Networking zelf ontwikkeld, dit maakt onze site betrouwbaar en is hij nu goed zichtbaar op alle mobile device.
PM Networking heeft een team dat enorm goed samenwerkt in alle opzichten. Uiteraard doen zij meer dan webshops maken en onderhouden. Neem gerust eens een kijkje op https://www.pmnetworking.nl/  
Zij doen onze website, en wie weet straks ook die van u?
Wij zijn erg blij met PM Networking op alle fronten.

Nieuwe ideeën en info Bloggen

In de oude blogs van BootsandWoods zijn we veel ingegaan op het hoe en wat van de laarzen. In de nieuwe blogs gaan we dat weer doen. Ik vind het leuk om u te blijven informeren over de modellen, hoe ze gemaakt worden en nog veel meer nieuws.

Lifestyle

Op het gebied van lifestyle is er veel te vertellen dus gaan wij dat in onze blogs verwerken. Onze gezondheid staat hierbij centraal maar ook zeker de duurzaamheid van ons leven in deze mooie wereld. Bij BootsandWoods staat dit boven aan bij elk project.

Al met Al

Er is weer inspiratie genoeg om te Bloggen.
Ik hoop dat u er veel lees en kijkplezier aan beleeft en het deelt op alle sociale media.  Alvast bedankt voor het delen.

Deel dit Blogartikel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *